Szerviz szolgáltatásunkon belül vállaljuk számítógépek (PC), routerek, GPS-ek notebookok, netbookok és laptopok teljes körű javítását, legyen az hardveres vagy szoftveres hiba! Szervizünkben vagy akár az Ön Otthonában, a helyszínen is!

Alapelveink

  • FiX munkadíjak, amelyeket előre egyeztetünk a megrendelővel!
  • Munkáinkra garanciát vállalunk!
  • Sikertelen munkavégzésért nem számolunk fel munkadíjat!
  • Adatait biztonsággal és magas fokú körültekintéssel kezeljük!

Tehát nem óradíjban dolgozunk, Önnek csak el kell mondania mi a probléma és a FiX munkadíjért cserébe mi megoldjuk, akármennyi időt is vesz igénybe!

Notebook, Laptop javítás részletei

Alaplap javítás

Ha nem kapcsol be a készülék, lefagy az operációs rendszer, a kijelzőn eltérő színű kockák/vonalak jelennek meg valószínűleg alaplapi meghibásodás történt. Az esetek 98%-ában orvosolni tudjuk ezt a problémát alaplap CSERE NÉLKÜL is:

  • Chipset és Videó IC (integrált videokártya) csere ERSA munkaállomásokkal
    Minden alkalommal új chipset vagy videó ic kerül beültetésre!
  • Túlfeszültség okozta meghibásodások
  • Töltésvezérlés, tápáramköri meghibásodások

Kijelző meghibásodás

Repedés-, törés-, beázás esetén a kijelző javíthatatlanná válik ezért csak cserélni lehet.

Bekapcsolást követően eltűnik a kép (halvány lesz) illetve pár perc után vibrálni kezd. Ebben az esetben valószínőleg a kijelző háttérvilágításáért felelős “inverter” hibásodott meg. Ilyenkor ennek az alkatrésznek a cseréje, javítása szükséges.

Kijelző mozgatására , hajlítására eltűnik-,elsötétedik a kép, valószínűleg az alaplap és a kijelző közötti szalagkábel sérült meg vagy szakadt el. A szalagkábel hiba vagy a kábel javításával vagy az alkatrész cseréjével gyorsan orvosolható.

Ha nincs háttérfény a kijelzőn, azaz a megjelenített kép csak nagyon halványan látszik (általában ütődés, nyomás miatt) vagy elöregedés hatására bordó árnyalatban jelenik meg a, a kijelzőben található CCFL fénycső meghibásodása okozza a problémát. Ebben az esetben is a cserét javasoljuk.

Csatlakozó cserék

Tápcsatlakozó, USB, jack (hang) , LAN (hálózat) , modem , potméterek törése illetve kontakt hiba miatti cseréjét rövid határidővel vállaljuk.

Folyadék ráömlés, beázás

Ha ilyen problémával áll szemben a készüléket teljes mértékben áramtalanítani kell (220V-os hálózatból kihúzni, illetve az akkumulátort eltávolítani a készülékből)!!!

Ha időben eljuttatja hozzánk a készüléket és az alaplapon nem korrodálnak el az alkatrészek tisztításával akár további költségek nélkül is orvosolni tudjuk a problémát. Billentyűzetek esetében a tisztítás sajnos nem mindig segít ezért általában cserélni kell.

Meghajtó meghibásodás

Merevlemez, illetve optikai meghajtók meghibásodása esetén akár meg is várható a hibás alkatrész cseréje.

Memóriahiba

A számítógép úgymond “kék halállal” leáll illetve lefagy, okozhatja a memória meghibásodása is. A memória modul csere akár meg is várható.

Zsanér-, burkolat törés, repedés

Amennyiben a készülékhez van raktáron vagy még beszerezhetőek alkatrészek a munka elvégzése előzetes egyeztetés alapján akár meg is várható vagy rövid határidővel megoldható.

Billenytűzet-, touchpad csere

Nem működnek a gombok, ugrál az egér, nem érzékeli semmit a touchpad.

Amennyiben a készülékhez van raktáron vagy még beszerezhetőek alkatrészek a munka elvégzése előzetes egyeztetés alapján akár meg is várható vagy rövid határidővel megoldható.

Töltő/tápegység hiba

Ebben az esetben a töltő cseréjét javasoljuk, ha lehet gyárira. Meghibásodás esetén ez a hiba akár a notebook teljes tönkremenetelét okozhatja.

Bios elírás/újraírás

BIOS frissítés közben bekövetkezett hibák miatt (tápellátás megszűnése, hibás BIOS feltöltése) a számítógép nem kapcsol be vagy nem indul el. Ilyen esetekben lehetőség van a BIOS-t tartalmazó chip újraírására/cseréjére.

CMOS elem cseréje

Ha a készülék “elfelejti” a BIOS beállításokat, az időt és a dátumot, a CMOS elem valószínűleg lemerült. Ennek cseréje rövid határidővel megoldható.

Szakvélemény, Szaktanácsadás
(biztosítók, intézmények részére)

A javítás megkezdése előtt minden esetben átfogó diagnosztikát végzünk!

Amennyiben készüléke gazdaságosan nem javítható, felvásárlási vagy kedvezményes beszámítási ajánlatot teszünk.

Helyszíni szerviz:

Helyszíni notebook és laptop javítás, azaz a hibák nagy részét az Ön Otthonában is ki tudjuk javítani!
Amennyiben szükség van rá, kiszállunk a meghibásodott készülékért, beszállítjuk a szervizünkbe, majd a javítás elkészülte után vissza is tudjuk szállítani, újra üzembe helyezni!

(Helyszíni javításkor kiszállási díjat számítunk fel.)

image

Cím

Borsod-Abaúj-Zemplén megye
3849 Forró
Fő út 95.

Email

info@skylan.hu – Általános információk
rendeles@skylan.hu – Megrendelések<
hiba@skylan.hu – Hibabejelentés

Telefon

36 (46) 587-264
36 (46) 587-284

Nyitvatartás

H – 8.00 – 16.30
K – 8.00 – 16.30
Sz – 8.00 – 16.30
Cs – 8.00 -16.30
P – 8.00 – 16.30
Ebédidő: 12.00-12.45

Download Freewww.bigtheme.net/joomla Joomla Templates Responsive